Wie is Annette

Coaching in your own language

 

Mijn naam is Annette van Vastenhoven (1960). In mijn leven zijn veranderingen, keuzes maken en iets nieuws beginnen vertrouwde processen. Dankzij mijn inspiratiebronnen weet ik daar zelf steeds beter mee om te gaan.
Wie is Annette van Vastenhoven
Ik ben geregistreerd Loopbaanprofessional CMI/NOLOC, Master Practitioner NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en Communicatietrainer. En op het gebied van stress, werk ik volgens de CSR methode (Chronische Stress Reversal).

Expertise: leidinggevende functies en loopbaanadviseur in de sectoren Techniek, ICT en Onderwijs, accountmanagement, coaching van jong volwassenen, coaching in de Engelse taal.

In mijn gevarieerde loopbaan heb ik, als coach, veel mensen gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen.

 
 
 
CMI/NOLOC
Geregistreerd Loopbaanprofessional CMI/NOLOC, lid van NVNLP.