Reviews

“Fijne coach die goed luistert en goed feedback geeft.”

“Annette heeft me super geholpen met de issues waar ik voor kwam. Door tips te geven en mij de goeie weg te wijzen. Haar praktijkervaring was van grote waarde voor me.”

“Annette is een fijn persoon om mee te sparren en zij zoekt samen met jou naar oorzaken en oplossingen voor je burnout. Zij geeft duidelijke feedback en goede handvatten om je werk weer op de rit te krijgen.”

“De coaching sessies met Annette waren niet alleen leerzaam maar ook leuk. Het is fijn om een coach te hebben waar je ook mee kunt lachen! Ze luistert aandachtig en was scherp op de key-elementen in mijn verhaal. Ze werkt resultaatgericht en werkt toe naar uitkomsten uit een sessie welke vervolgens ook worden vastgelegd. Verder heeft Annette een mooie balans tussen het maken van een empathische connectie en het behouden van een objectieve afstand als coach.”

“Annette is heel vriendelijk, doortastend, stimulerend, eerlijk, empathisch en humoristisch! Ze gaf mij een fijn en vertrouwd gevoel.”

“Ik vond het mooi dat Annette durfde om persoonlijke ervaringen te vertellen zodat ik het niet alleen vanuit de theorie hoor. Dit zorgde ervoor dat ik beter kon openstellen.”

“Ze heeft me geholpen om een verhaal te vinden dat ik bij sollicitaties kan vertellen. Ik kan nu vertellen waar ik goed in ben en wat voor werk ik zoek. Na een vervelende sollicitatie ervaring was ze er om naar mij te luisteren.”

“Annette is inlevend, empathisch, geduldig, prettig en in staat om veel diffuse informatie te vertalen naar een kernachtig en treffend persoonlijk profiel.

“Annette heeft met mij verschillende stappen doorlopen om een helder beeld te krijgen van wie ik ben, wat mij drijft en waar ik energie van krijg. Dit voelt goed en het heeft me ook echt inzichten gegeven welk type baan bij mij past.”

“Thank you Annette. I have really enjoyed our sessions, interesting assignments which created many reflection moments and overall brought me a lot of peace with myself, relief, contentment and happiness. In general, listening, targeted questioning and being flexible with the tools/approaches is what I appreciated from Annette as a coach.”

Annette is a good listener, makes smart observations and gives good advice. I appreciate the cheerful environment she created during our sessions. The time passed very quickly and I was always looking forward to the next session.”